نورپردازی تالار عروسی

بدون دیدگاه
مقالات
نورپردازی تالار عروسی و مجالس عروسی

نورپردازی خوب تأثیر زیادی در زیبا جلوه کردن تالار دارد. برای نورپردازی تالارهای عروسی راه های متفاوتی وجود دارد. اصول  اولیه نورپردازی باید در تالارها مدنظر قرار داده شود. از سالن های نورپردازی می توان برای مصارف گوناگونی استفاده کرد. برای نورپردازی هرنوع مجلسی باید نوع مراسم و جشن در نظر گرفته شود.

نورپردازی قسمت های مختلف تالار

اولین مرحله برای نورپردازی تالار، طراحی نورپردازی آن است. برای طراحی نورپردازی تالار باید به نوع سازه، سبک معماری و متریال تالار توجه کرد. از آن جایی که تالارها قسمت های مختلفی دارند برای نورپردازی باید به کاربرد قسمت های مختلف آن توجه کرد. به طور مثال نورپردازی سالن غذاخوری، سن، پیست رقص، محل حضور ارکستر با یکدیگر متفاوت است.

نورپردازی سالن غذاخوری

سالن غذاخوری باید نورش به اندازه کافی، یکدست، یکنواخت و فاقد سایه باشد زیرا وجود سایه روی میز نظافت و تمیزی که برای مهمانان تدارک دیده شده است را به منظره بد تغییر می دهد. بهترین وسیله برای نورپردازی سالن غذاخوری، پروژکتورها است. نور سالن غذا خوری باید به گونه ای باشد که غذا، ظروف و لوازم پذیرایی تمیز و شفاف به نظر برسد.

برای سالن غذا خوری توصیه می شود از نورگرم و اصطلاحا آفتابی استفاده کنید. از نور موضعی استفاده نکنید زیرا استفاده از نور موضعی باعث می شود افراد زمان بیشتری برای صرف غذا سپری کنند. پیشنهاد می شود از نور تحت استفاده کنید. اگر می خواهید از سالن غذا خوری برای کارهای دیگری نیز استفاده کنید یا به هردلیلی نمی خواهید مهمانان زمان زیادی در سالن غذا خوری طی کنند می توانید از نور تخت و گرم استفاده کنید.

نورپردازی سالن اصلی

نورپردازی سالن اصلی و فضای پذیرایی به نوع دکوراسیون و معماری فضا بستگی دارد. نور سفید نشان گر تمیزی، طراوت و تازگی است. چنان چه میزهای سالن سفید است، برای تمیز جلوه دادن آن می توانید از نور سفید استفاده کنید. پیشنهاد می شود در راهروها و فاصله بین میزها برای روشن شدن جهت تردد افراد از رنگ های دیگر استفاده کنید. برای فضای کلی تالار می توان با توجه به نوع نورپردازی بین۵۰ تا ۱۵۰ لوکس را در نظر گرفت.

در موارد زیر می توانید از نور آفتابی برای نورپردازی استفاده کنید:

  • سالن معماری زیبایی داشته باشد.
  • نور به صورت موضعی به عناصر دکور تابیده شود.
  • عناصر موجود روی میز از جمله ظروف پذیرایی به رنگ گرم مزین شده باشند.

نورپردازی صحنه یا سن

بیشترین جایی که در تالارها برای عکاسی و فیلمبرداری می توان استفاده کرد سن است. در نورپردازی میدان، صحنه یا سن باید از ادوات نورپردازی مانند پروژکتور که جلوه ویژه دارد استفاده کرد. هم چنین باید با نورافکن های پرنور، نوری تخت و ترجیحا گرم در فضا به وجود آورد.

برای فیلمبرداری حداقل به 1000 لوکس نور نیازاست. کافی بودن نور باعث می شود فیلم مجلس شما بهتر شود. برای فضای داخل باید از پروژکتورهای داخلی استفاده کرد زیرا اگر از پروژکتورهای عادی استفاده شود در زمانی کوتاه افت نور رخ می دهد. هنگام خرید از فروشنده بخواهید محصولی به شما معرفی کند که مخصوص نورپردازی داخلی باشد.

نورپردازی دکوراتیو

در سالن های مجالس می توان از نورپردازی دکوراتیو استفاده کرد. با روشن کردن نور در جای جای سالن، جلوه بصری بسیار زیبایی به وجود می آید. با نورپردازی دکوراتیو می توان از زیرمیزها یا پایه های ستون ها برای نورپردازی استفاده کرد. در برخی مجلس ها نیازی نیست مهمانان به وضوح دیده شوند، برای این کارمی توانید با نورپردازی کلی فضا با رنگ های متفاوت و پروژکتور های رنگی کل فضا را روشن کنید. نورپردازی با نورهای رنگی علاوه بر روشن شدن، فضای نامفهومی را برای بیننده بوجود می آورد.

برای این کار توصیه می شود از نور آبی استفاده کنید. نورآبی خاصیت مرموز بودن دارد. با آن می توان هم روشنایی محیط را تأمین کرد هم عدم وضوح اجسام و افراد را زیر این نور به دست آورد. نور آبی لومن بسیار پایینی تولید می کند به همین خاطر رازآلود به نظر می رسد. نور آبی شرایطی فراهم می کند که هم مهمانان به خوبی تردید کنند هم به وضوح دیده نشوند.

نورپردازی نمای بیرون تالار

در نورپردازی تالار علاوه بر نمای داخلی آن، نورپردازی نمای بیرون ساختمان تالار نیز اهمیت زیادی دارد. با نورپردازی خوب مهمانان در طول مراسم احساس راحتی می کنند و اوقات خوشی را سپری می کنند. نورپردازی نمای بیرونی تالار باعث می شود نمای چشمگیری داشته باشد. نورپردازی نمای بیرون ساختمان باعث می شود زیبایی آن در شب نمایان شود. نورپردازی نمای ساختمان تالار را می توان با طناب و بدون داربست انجام داد.

نورپردازی نمای بیرونی تالار حالت تبلیغی و برندینگ دارد بنابراین باید توجه ویژه ای به آن داشت. ابتدا برای نمایش کل ساختمان باید از نورپردازی نرم و یکنواخت استفاده کرد تا تمام ساختمان به صورت یکدست روشن شود. برای این که معماری و تزیینات استفاده شده در نمای بیرونی ساختمان بیشتر مشخص شود بهتر است از نورپردازی تأکیدی استفاده شود تا شکل‌ها، بافت و ریزه کاری‌ها هم نمایش داده شود. با نورپردازی درست می توان حتی کوچک ترین و ساده ترین اجزا را به نمای درخشان تبدیل کرد.

تجهیزات نورپردازی تالار

از تجهیزات نورپردازی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پروژکتورها
  • نورهای پیکسلی
  • لیزرفول کالر
  • رقص نور
  • برف سازها
  • حباب سازها
  • گوی آینه ای
  • دستگاه فایر
  • دستگاه مه ساز یا بخارساز
  • فلاشر
  • نورهای خطی مناسب
  • لوستر

نکات مهم در نورپردازی تالار

بهتر است در نورپردازی تالار حتما به نکات زیر توجه کنید:

  • یک بار در روز و یک بار در شب تالار را زیر نظر بگیرید و بررسی کنید نورپردازی آن چه چیزهایی کم دارد.
  • با استفاده از چراغ های نور بالا می توانید هیجان تالار را بیشتر کنید.
  • برای ایجاد فضایی گرم و دلپذیر در تالار، به جای استفاده از چراغ های LED سفید و سرد از لامپ های قدیمی ادیسونی، شمع و نورپردازی سفید و گرم استفاده کنید.
  • برای این که نمای تالار، ظاهر بدی پیدا نکند یا نامنظم به نظر نرسد، بهتر است منابع نوری مخفی باشد. از نورهایی استفاده کنید که با نوع مثالح ساختمان و ترکیب نمای ساختمان هماهنگی داشته باشد.
  • توجه کنید در نماها، چه رنگی زیبایی بیشتری دارد یا میزان شدت نور در هر بخش چقدر است. البته زیبایی بحث سلیقه ای است.
  • از چراغ هایی استفاده کنید که علاوه بر زیبایی، کم مصرف باشند.
نوشتهٔ پیشین
آلودگی نوری
نوشتهٔ بعدی
نورپردازی استخر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

آخرین ویدئو ها

keyboard_arrow_up