[us_page_title align=”center” font=”IRANSansWeb_Bold” font_weight=”700″ font_size=”33px”]
نورپردازی شهر گلدشت

نورپردازی شهر گلدشت

نورپردازی شهر گلدشت

جزئیات پروژه نورپردازی شهری شهر گلدشت

کارفرما: شهرداری منطقه گلدشت
سال اجرا: پاییز سال 99

 مرحله ی اول: سفارش و ساخت سازه های نورپردازی  با طرح اولیه کارفرما

در پاییز سال 99، شهرداری گلدشت با بررسی و مقایسه ی المان های نورپردازی شرکتهای نورپردازی شهری مختلف و در نظر گرفتن کیفیت کاری این شرکت ها، شرکت پایا رسا الکترونیک را جهت ساخت سازه های نورپردازی شهری خود انتخاب نمود و کارشناسان شرکت پایا رسا الکترونیک با ارائه ی طرح های مختلف سازه های عرضی و تغیرات مورد نظر کارفرما، طرح نهایی سازه ی عرضی را با تایید کارفرما جهت ساخت، ارائه کردند.
پس از بررسی نیروی اجرایی و ارسال طرح سازه نورپردازی جهت چاپ، نیروی اجرایی متخصص در این زمینه در شرکت پایا رساالکترونیک، عملیات برش و خم سازه های نورپردازی را با دقت و مهارت فراوان انجام داده تا سازه نورپردازی دقیقا به همان صورتی که کارفرما سفارش داده آماده گردد.
بعد از انجام عملیات برش و خم لوله ها ، جوشکار شرکت قطعات را با مهارت مثال زدنی به هم جوش داده و تکه های سازه را به صورتی یک پارچه در آورد.

نیروی اجرایی، سازه ها را در هر مرحله بر روی طرح قرار دادند تا دقیقا منطبق با طرح خواسته شده باشد.سپس سازه های ساخته شده را بعد از بررسی دوباره ی نقاط جوش و خم کاری، جهت رنگ به کارگاه مربوطه ارسال کردند. رنگ استفاده شده برای سازه های شرکت، رنگ الکترواستاتیک است. از آنجائی که رنگ الکترواستاتیک از طریق بارداری الکترواستاتیکی به قطعه کار می چسبد، بدست آوردن یک سطح یکدست و با کیفیت بالا در هر شرایط جوی، ممکن می باشد و به همین دلیل شرکت پایا رسا الکترونیک برای رنگ سازه های نورپردازی شهری خود از رنگ الکترواستاتیک استفاده می کند.

نورپردازی گلدشت

بعد از رنگ سازه ها ، نیروی مونتاژ کار خود را آغاز نمودند و بر اساس متراژ سازه، نقشه ی کار و ریسه های انتخابی کارفرما که از اجناس درجه یک و با کیفیت می باشد ، شروع به کار کردند، از نکات کلیدی در کار مونتاژ این است که ریسه ها حتما بایستی در هنگام نصب بر روی سازه ی فلزی، روشن باشد چرا که اگر به هر دلیلی تکه ای از ریسه سوخته و یا آسیب دیده باشد آن را تعویض نموده و با تکه سالم جایگزین نمایند.
تمامی این مراحل و مراحل پس از آن، زیر نظر سرپرست کارگاه و تحت نظارت مدیریت جهت هر چه بهتر شدن سفارش کارفرما انجام گردید. پس از مونتاژ ریسه ها بر روی سازه ی فلزی مرحله آب بندی انجام شد که در این مرحله محل اتصال سازه ها و سربندی آنها، نسبت به بارش باران و رطوبت عایق بندی گردید.

سازه ها را به مدت 24 ساعت جهت تست در محل کارگاه به صورت روشن قراردادیم تا اگر مشکلی داشت مشخص شده و رفع مشکل گردد.بعد از این مرحله سازه ها برای ارسال و نصب آماده بود، پس با باربری برای حمل سازه های عرضی 5 متری با گوی های نورانی هماهنگ کرده و تیم نصب جهت نصب به محل نصب سازه های نورپردازی شهری اعزام گردیدند.

مرحله دوم: چالش ها و اجرای نهایی پروژه

نورپردازی شهری جزء لاینفک زیباسازی شهر می باشد که به میزان توجه مدیران و مسئولین زیباسازی هر منطقه و شهری و بودجه ی تخصیص داده به این موضوع، بستگی دارد. هر چه مدیران و مسئولان به شادی و سرزنده بودن شهروندان اهمیت بیشتری دهند، منطقه محل سکونت شهروندان و محیط شهری، زیباترخواهد بود.
یکی از پروژه های نورپردازی شرکت پایا رسا الکترونیک که در زمستان 1399 اجرا گردید، پروژه مربوط به سازه های عرضی گلدشت بود. این پروژه مانند دیگر پروژه ها، با چالش ها و خطراتی همراه بود که تیم حرفه ای پایا رسا الکترونیک هم چون همیشه با سخت کوشی و صبر و مهارت در کار، از پس تمام مشکلات و چالش ها بر آمدند. در زیر به تعداد انگشت شماری از این موارد اشاره می کنیم.

پس از ساخت سازه و مونتاژ ، سازه ی تایید شده ی کارفرما به محل نصب انتقال پیدا نمود و با توجه به خطرات زیادی که بعدا اشاره خواهد شد، نصب گردید، پس از بازدید کارفرما، ایشان درخواست تغییر در طرح سازه و اضافه کردن بخش هایی به آن شدند که به دلیل هدف اصلی شرکت پایا رسا الکترونیک که رضایت کارفرما می باشد، سازه ها جهت اعمال تغییرات، به شرکت بازگشت داده شد.

پس از ارائه ی چندین طرح طبق درخواست کارفرما و ذوق و سلیقه ی طراح شرکت، یکی از طرح ها مورد توجه قرار گرفته و نیروی اجرایی شرکت پایا رسا، به ساخت و اضافه کردن اجزای جدید و مونتاژ متریال نورپردازی بر روی آن پرداختند. سازه ی ساخته شده به محل نصب منتقل شده و نیروی نصب شرکت پایا رسا، به محل اعزام گردیدند.

با توجه به اینکه خیابان محل نصب عریض بوده و امکان قرار دادن تیر و اهرم نگهدارنده جهت نصب سازه نبود، نیروی نصب شرکت پایا رسا الکترونیک به درخواست شهرداری، با تیزبینی همیشگی خود، با توجه به اینکه به محیط و درختان اطراف خیابان کمترین آسیب برسد، تعدادی درخت در مقابل هم را جهت نصب ساز ها در نظر گرفته و پس از جایگذاری نظری و محاسبه ی فاصله ی مناسب سازه ها از هم، در ارتفاع 7 متر از سطح زمین پس از اتصال سیم بکسل، اقدام به نصب سازه ها نمودند.


این نیز به نوبه ی خود چالشی جدید برای گروه نصب بود. فصل زمستان و بادهای سرد در ارتفاع 7 متر بر روی جرثقیل، علاوه بر آن خیابان عریض و رانندگان بی احتیاط نسبت به پرچم و علائم خطر نصب شده در محل، خود باعث بروز مشکلات روحی برای هر شخصی می گردد. مضاف بر آن درخواست ناگهانی شهرداری جهت تغییر فاصله بین سازه ها پس از نصب و باز کردن مجدد سازه و انجام تمام مراحل نصب از اول، خود باعث ایجاد تنش هایی در کار بود که نیروی کارآزموده ی شرکت با صبر و شکیبایی، از پس این مسئله نیز به خوبی بر آمدند.

نورپردازی شهری گلدشت

از دیگر مشکلات پیش آمده در این پروژه، سهل انگاری اداره برق و وجود جریان الکتریکی در تیر چراغ برق به دلیل چسبیدگی سیم های اتصال تیر برق به تیر بوده که بعد از بسته شدن سازه باعث داغی و سرخ شدگی سیم بکسل و ایجاد خطر نمود که با درایت نیروی نصب شرکت، اتصال سیم های بکسل نصب سازه با فاصله از محل جریان از این معضل نیز عبور نمودند.
پروژه ی گلدشت از پروژه های پر چالش تیم اجرایی و نصب شرکت پایا رسا الکترونیک بود که به درخواست شهرداری شهر گلدشت اصفهان به زیبایی هر چه تمام تر انجام گردید.

نورپردازی شهری گلدشت

سایر پروژه ها

المان نوری ششم

المان نوری ششم

المان نوری پنجم

المان نوری پنجم

المان نوری چهارم

المان نوری چهارم

المان نوری سه

المان نوری سه

المان نوری دو

المان نوری دو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

keyboard_arrow_up